A Magyar Marketing Szövetség által idén 12. alkalommal megrendezett Az Év Honlapja verseny ünnepélyes díjátadójára december 4-én a Danubius Health Spa & Resort Helia szálloda elegáns éttermében került sor. A versenyre 25 kategóriában 333 pályázat érkezett. Az Év Honlapja kitüntetés az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb elismerése, a weboldalak „Oscar-díja”, ahol évről évre a legszínvonalasabb tervezők és ügynökségek alkotásai mérettetnek meg.

Az, hogy a Lovam.hu elnyerte Az Év Honlapja 2013 Közösségi oldal kategóriájának Különdíját, nem csak a tervezők, a fejlesztők és a szerkesztők érdeme, hanem a teljes lovas társadalom sikere.

Így hangzott a zsűri értékelése:

„Az oldal olyan különleges módon mutatja be a lovas témát, amely a laikus számára is érdeklődést kelt. Gazdag tartalom és egyedi dizájn jellemzi. A zsűrinek szinte kedve támadt lóhátra pattanni!”

Bebizonyítottuk, hogy a lovaknak és a lovas közösségnek is helye van az internet elitjében. Szeretnénk a jövőben is méltón viselni a most megszerzett címet, hiszen a Lovam.hu ezzel bekerült egy olyan rangos, országos szintű szakmai körbe, melyre folyamatosan összpontosít a média figyelme.

Köszönjük az elismerést, a támogatást és az együttműködést, és bízunk benne, hogy ez az érdemérem tovább erősíti majd a lovas ágazat minden törekvését, mert ahogyan azt a szlogenünk is mondja: Minden jó, ha vége ló!

Lovam.hu - Az Év Honlapja 2013 - Különdíj

Lovam.hu - Az Év Honlapja 2013 - Különdíj

Lovam.hu - Az Év Honlapja 2013 - Különdíj