A PannoniaOverdose.hu csapata tegnap délután meglátogatta Overdose-t alagi istállójában, ahol azt a lószállítót is megcsodálhatták, amely Mikóczy Zoltán elmondása szerint valószínűleg Dózi állandó szállítójárműve lesz.

Ahogy a korábbi hírekben szerepelt, a magyarországi felkészítés azért szükséges, mert a nemzetközi szabályozás értelmében minden versenyló annak az országnak a színeiben versenyzik, amelynek a tréninglistáján szerepel.

Ahhoz pedig, hogy Overdose továbbra is magyar színekben versenyezhessen, két dolog szükséges: egyrészt a versenyló a listára vétel pillanatában tartózkodjon itthon, másrészt egy olyan idomár tréninglistájára kerüljön, aki magyar licensszel rendelkezik.

Overdose a tervek szerint annak a magyar licensszel rendelkező Jozef Rosivalnak a listájára kerül, akinél Mikóczy Zoltán többi lova jelenleg is tréningben áll Alagon.

Overdose lószállítója kívülről... ...és belülről

Overdose ismét megszokott alagi istállójában Mikóczy Zoltán és Jozef Rosival, a MIKO Racing istálló trénere Mikóczy Zoltán és Jozef Rosival, a MIKO Racing istálló trénere

Forrás: PannoniaOverdose.hu