A Lovasturavezeto.hu lovastúravezető tanfolyamát elvégző, szakképesítést megszerző szakemberek képesek lesznek önállóan elvégezni a ló szakszerű gondozását, alapkiképzését, valamint a hazai és külföldi lovas-turista csoportok vezetését, a lovak túrára történő előkészítését.

A képzés célja továbbá a vendégekkel kapcsolatos vendéglátói tevékenységek ellátása és a kapcsolódó pénzügyi feladatok elvégzése.

Díja: 205 000 Ft, amely tartalmazza a vizsgadíjat, az elméleti, valamint a gyakorlati oktatást is.

Lehetőség van egyéni felkészüléssel is vizsgát tenni; ehhez az oktatók minden szükséges segítséget megadnak. A gyakorlati és a vizsgahelyszín Sóskút. Rugalmas képzés, gyorsított vizsgalehetőség!

Egyéb tudnivalók:

  • Érettségi bizonyítvány szükséges.
  • A 14/2008. (XII. 20.) ÖM rendelet alapján a lovastúra-vezető végzettség a lovagoltatással, lovasoktatással, lovas-terápiával, terep- vagy túralovaglással foglalkozó cégek szakmai vezetőinek kötelező.
  • Erre a tanfolyamra is érvényes a szervező vizsgagaranciája.
  • A sikeres szakmunkásvizsga után a külföldi munkavállalást is segítő Europass bizonyítvány igényelhető.
  • A részlefizetési kedvezmény mindenki számára igénybe vehető.
  • Vállalkozások a tanfolyam díját a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatják.

Kérésre e-mailben részletes tájékoztatót küldünk!

Web: lovasturavezeto.hu
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Tel.: +36-30/942-0335