Termékválasztékunk szélesítése miatt - mivel több vásárlónk kérdezte, hogy müzli, táp miért nincs nálunk, - elkezdtük az Agroveco cég spanyolországi gyártású Equusline márkanevű tápjainak forgalmazását.

Ezeket a tápokat filozófiánknak megfelelően, kiváló minőség, jó emészthetőség és hasznosulás, hosszú eltarthatóság (1 év) és nagyszerű ár-érték arány jellemzi.  A tápok kiválóan kiegészíthetők az Equimins vitaminkészítményeivel.

Az Equusline termékkínálatában minden fajtájú, korú és terhelésű ló számára megtalálhatják a megfelelő takarmányt. Kínálatunkban szerepelnek magas energiájú takarmányok a legmagasabb szinten versenyző lovak számára, csakúgy, mint a hobbilovaknak és csikóknak készült alaptakarmányok.

A müzli és pellet is alacsony hőmérsékleten, a nyersanyagok gondos kezelésével készül, hogy a legjobban emészthető takarmányt állítsuk elő. Az alapanyagok csúcsminősége csakúgy, mint a gyártási technológia és modern minőség ellenőrzés lehetővé teszi, hogy takarmányainkat kiváló emészthetőség és hasznosulás jellemezze a lovak és tulajdonosaik megelégedésére.

Szigorú minőségellenőrzés során a legmodernebb technológiával ellenőrizzük a gyártási folyamatot. A gyártó saját laboratóriumában a nyersanyagok beérkezésétől a késztermék előállításáig a gyártási folyamat minden lépcsőjét ellenőrzi. Csak magas minőségű alapanyagokat használ fel a takarmányok előállítására innovatív gyártási folyamatok során.

Az Equusline takarmányok specifikációját állatorvosi csapat állítja össze, akik szakterülete a ló táplálkozástan, visszajelzéseket és tapasztalatokat gyűjtenek szerte a világ vezető lovasaitól és zsokéitól. Kutatásainknak a ló táplálkozástan területén, a takarmányainkban használt alapanyagok minőségének egyetlen célja az, hogy minden ló számára a legjobb takarmányt biztosítsuk tevékenységük, fiziológiai állapotuk és fejlődésük minden szakaszában.

20140829 equusline slogen 01

„Two hearts, one thought” - „Két szív, egy dobbanás” mottónk jól jellemzi a ló és lovas közötti egység lényegét.

Magyarországi szakembereink segítenek az adott ló egyéni szükségleteihez legjobban illeszkedő táplálkozási programot összeállítani, tevékenységükhöz, korukhoz és fajtájukhoz adaptálva a táp termékkörünket, valamint Equimins táplálékkiegészítőinket.

20140829 equusline tapok 01

Müzlik (25 kg zsákos kiszerelésben)

STAR MIX: Alacsony energiaszintű, képzés alatt álló, közepes szintű versenyben lévő és hobbilovak számára ajánlott zabot is tartalmazó müzli. Fehérje tartalma alacsonyabb, mint a Sport Mix takarmányé.

SPORT MIX: Közepes energiaszintű, képzés alatt álló, közepes szintű versenyben lévő és hobbilovak számára ajánlott zabot is tartalmazó müzli. Csikók és kancák számára is ajánlott.

MIX5: Versenyben és képzés alatt álló lovak számára készült zabot is tartalmazó takarmány. Pálmaolajat is tartalmaz, amely extra energiát ad és pormegkötő szerepe van. Jellemzően díjugrató lovaknak ajánljuk.

SPORT HIGH ENERGY MIX: Nagy energiatartalmú, gazdaságos müzli alaptakarmány, a legmagasabb szinten versenyző lovak számára is megfelelő. A legerősebb takarmányunk, bármilyen sportágban versenyző, kemény munkában lévő lovaknak ajánljuk.

20140829 equusline sport high energy mix 01

Zabmentes müzlik (25 kg zsákos kiszerelésben)

SPORT MIX OAT FREE: Zabmentes müzli közepes terhelés alatt álló versenylovaknak, képzés alatt álló lovaknak és hobbilovaknak.

COOL MIX OAT FREE: Zabmentes müzli alacsony terhelés alatt álló versenylovaknak, képzés alatt álló lovaknak és hobbilovaknak.

20140829 equusline sport mix 01

Pellet (25 kg zsákos kiszerelésben)

SUPER: Versenyben és képzés alatt álló lovak számára készült zabot is tartalmazó takarmány, amely pálmaolajat is tartalmaz, amely extra energiát ad és pormegkötő szerepe van. Kiváló termék ügető, galopp lovaknak is.

OPTIMA: Közepes energiaszintű, képzés alatt álló, versenyben lévő lovak, és hobbilovak számára ajánlott zabot is tartalmazó pellet.

20140829 equusline optima 02

Az Equusline takarmányok elérhetők a www.lovitamin.hu oldalon és az Equimins termékeket forgalmazó lovasboltokban, viszonteladóknál is.

Kérdés esetén kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal:
Möhöly Christa, termékfelelős
Telefon: 06 30 9796578 vagy emailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.