2009.12.08. - Alag

Megköszönve ezzel is azt, hogy az elmúlt hónapok minden percét lovával töltötte, ő jelentve számára az állandóságot, ha úgy tetszik, a családot.

Overdose megette Barbi születésnapi csokrát

Ám amikor a zuhogó esőben előhúzta az impozáns csokrot, Overdose azonnal lecsapott rá, és elkezdte jóízűen ropogtatni.

Miután valahogy elvették tőle, nyugodtan szemlélte az összesereglett félszáz újságírót és fotóst, majd a séta végén hosszú hónapok óta először ügetésben tette meg az utolsó húsz métert, amikor visszavezették istállójába.

Képeinken Overdose-t idomárja, Ribárszki Sándor és állandó munkalovasa, Budinszki Barbara vezeti.

 


Tavasszal állhat rajthoz Overdose

Szépen gyógyul Overdose, a versenylovat tulajdonosa tavasszal magyar színekben akarja rajthoz állítani. Mikóczy Zoltán szerint noha a ló trénere, Ribárszky Sándor németországi pályafutást tervez, a Nemzeti Lóverseny Kft.-vel közösen keresik, és meg is fogják találni a módját, hogy Overdose továbbra is Alagon készülhessen az újabb versenyekre. A vállalkozó, akit Romániában első fokon felfüggesztett börtönre ítéltek, kijelentette, nincs rá ok, hogy állítólagos adóssága miatt lefoglalják a lovat. A szlovák állampolgár Mikóczy Zoltán szerint, amikor a börtönben híre ment, hogy ő a tulajdonosa az immár világszerte ismert lónak, mindjárt másképp beszéltek vele. Úgy vélte, részben Overdose segítette hozzá, hogy letöltendő börtönbüntetését felfüggesztettre változtassák, ami ellen ő, illetve a Romániában csődbe ment húsüzem másik tulajdonosa is fellebbezett.

Hallgassa meg Mikóczy Zoltán Magyar Rádiónak adott interjúját! >>


     

Forrás: PannoniaOverdose.hu