Ami igen erős, kiváló amerikai és ausztrál lovakat is neveztek, de ugyanakkor roppant szoros is, mert nincs közöttük olyan, aki klasszisokkal emelkedne a többiek fölé.

Az Európában versenyző sprinterek ugyanis az elmúlt időben többnyire körbeverték egymást. Ezért is roppant megtisztelő, hogy Overdose-t ilyen magasra értékelik.

A talán legtekintélyesebb William Hill hozta nyilvánosságra először oddsait:

8-1 Overdose
10-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
10-1 Star Witness
14-1 Astrophysical Jet
14-1 Kinsale King

A William Hill szóvivője így nyilatkozott a Racing Postban, a világ első számú lóverseny szaklapjában: „Szokás szerint a King’s Stand Stakes most is heves vitákat kiváltó látványosságnak ígérkezik. A rejtélyes Overdose hírneve miatt biztosan népszerű választás lesz [a fogadók körében], akit sokan szinte vallásos tisztelettel követnek.”

A Bet365-nél Overdose még magasabb favorit:

6-1 Overdose
8-1 Lady Of The Desert
10-1 Markab
12-1 Star Witness
12-1 Astrophysical Jet
12-1 Kinsale King
12-1 Stratford Hill

A Ladbrokes-nál viszont „csak” negyedik. Nézzük a jó oldalát, ott többet fizetnek rá:

8-1 Lady Of The Desert
8-1 Star Witness
8-1 Kinsale King
10-1 Overdose
10-1 Markab
10-1 Kingsgate Native

Nem szabad elfeledni, hogy ez csak egy pillanatnyi helyzet, a bukmékerek ugyanis akár percről percre is változtathatják az esélyszámokat. Ugyanakkor a PannoniaOverdose.hu mindenkit óva int attól, hogy jelentősebb összegben fogadjon.

Az angol irodáknál jelen pillanatban csak úgynevezett ante post fogadásra van lehetőség, ami azt jelenti, hogy a feltett pénz nem jár vissza, ha a megfogadott ló végül mégsem indul a versenyben. Sajnos tudunk olyan honfitársunkról, aki két éve kisebb vagyont tett Overdose ascoti győzelmére, és hiába nem indult Dózi, a pénzét a fogadási szabályzat alapján nem kaphatta vissza.

Forrás: PannoniaOverdose.hu