Légy inspiráció sok ezer lóbarát számára, oszd meg a történetedet. A lovam.hu szerkesztői elolvassák, értékelik és a legjobb 5 történetet megjelentetik a portálon.

NYERJ KÖNYVET

Novotni Péter: Lótartás a családban című könyvének 5 példányát sorsoljuk ki a beküldők között, függetlenül attól, hogy a beküldött történetet a szerkesztőségünk kiválasztja-e megjelenésre vagy sem. Minden beküldő egyenlő eséllyel indul.

Formai követelmények: legyen a történetednek címe, 1-2-3 mondatos összefoglalója (bevezető) és a legfontosabb, hogy igaz történet legyen, ami rólad vagy olyasvalakiről szól, akit jól ismersz. Örülnénk, ha a történet egy oldalnál több, de tíznél rövidebb lenne.

Beküldés: Word vagy Google docs formátumban a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre. Tárgy: "Így lett lovam!"

Határidő: 2019. január 31.

A nyereménykönyvről:

Lovat tartani különleges öröm, de nagy felelősség is. Mennyibe kerül a lótartás, hogyan válasszuk ki az egyre szélesebb kínálatból a megfelelő állatot, amely az egész család örömére szolgál? Milyen istállót építsünk, milyen felszerelést vásároljunk? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphat választ az olvasó Novotni Péter könyvéből, amely nemcsak bevezeti a kezdő lovasgazdát a lótartás rejtelmeibe, hanem számos buktatóra is felhívja a figyelmet, ami, ha rosszul kezeli az ember, megkeserítheti a lótartást, elveheti a kedvét örökre a lováglástól.

Novotni Péter: Lótartás a családban

  • Gazda Kiadó, 2005
  • 156 oldal
  • Kötés: kötve
  • ISBN: 9789637445569


Várjuk a jelentkezésed! Ha ismersz olyan embert, akinek van erről a témáról egy jó története, akkor szólj neki, hogy itt a lehetőség: inspiráció lehet a sztorija sok ezer lóbarát számára.