A sztárcsemete Blue Ivy Carter a napokban töltötte be 2. életévét. Mivel a szupersztár énekesnő anyuka, Beyoncé Knowles és a rapóriás Jay Z egyszülött gyermeke, többszörösen is kivételes helyzetet élvez: szülei úgy vélték, a kislány valami egészen különleges születésnapi ajándékot érdemel, amire reményeik szerint egész életében emlékezni fog.

Úgy látták, a gyermek kedveli az állatokat, a lovak iránt pedig kifejezett érdeklődést mutat (bár ennek megítélése ilyen idős korú kicsiknél erősen szubjektív lehet - ennyi erővel anyu és apu akár elefántot is vásárolhattak volna), ezért olyasvalamivel lepték meg lányukat, amiről még nagyon sok kislány álmodozik: egy nem akármilyen pacival, hanem egyenesen egy versenyzésre is alkalmas arab telivérrel.

 Ez a ló nem az a ló.

A nemes ló nem az első a családban: az apuka ugyanis a kislány születése után egy 600 ezer dollár értékű (és minden háztartásban nélkülözhetetlen) tömör aranyból készült hintalóval lepte meg a kórházból hazatérő Blue Ivy-t.

Ehhez képest az arab lovacska árcédulája viszonylag szerény árat - 75 ezer dollárt - mutatott. Ebben még nincs benne a ló takarmányozásának és gondozásának a költsége, de emiatt nem kell aggódnunk: az új gazdik kétség kívül fejedelmi ellátásban részesítik majd kislányuk legújabb kedvencét.