Lovardaregisztráció 2014

Meggyőztük? Ide kattintva előfizethet!

Miért így? Mert hiszünk a lovat szerető emberek érdeklődésében és évek alatt megtanultuk, hogy mennyire értékesek a lovardák KÜLÖNFÉLE szolgáltatásai. A lóbarátok használják az internetet, keresnek a lovardák között, a meghirdetett adatok, árak, szolgáltatások közül választanak. Aki nem megtalálható, azt nem választják, keresnek helyette olyan lovardát, aki elérhető. A Lovam.hu szerkesztősége ezért MINDEN lovardának, függetlenül a választott díjcsomagjától, méretétől, anyagi lehetőségeitől, a TELJES bemutatkozás lehetőségét kínálja. Nem csak néhány adatot, nem csak 1-2 menüpontot, hanem 14-et, a bértartástól a versenysportokig mindent. Csak így, teljes adatlappal van ugyanis egyenlő esélye a lovardáknak az új érdeklődők hiteles megszólítására.

Miben hoz újat a Lovam.hu?

EGYENLŐ ESÉLYEK
- minden regisztrálónak jár minden adatlap, minden oldal

ELÉRHETŐSÉG, INGYEN
- bármikor bárhonnan frissíthető adatok, mindig ingyenesen

FIGYELEM, OSZTATLAN FIGYELEM
- a lovardák rendezvényei és hírei megjelentethetők a címoldalon

KÖZÖSSÉG, NEM CSAK FACEBOOK
- teljes Facebook integráció + Twitter + Google

ÉRDEKLŐDŐK, AJÁNLATKÉRŐK AZONNAL
- lovas ajánlatkérések közvetítése a lovardákhoz

Mindez mostanáig nem volt elérhető a lovardák számára. A korábbi lovardakeresők csak egy korlátozott hozzáférésű, mindenért újabb díjat felszámító, átláthatatlan rendszert kínáltak, amelyben minden újabb oldalért újból és újból fizetni kellett. Így a megjelenő adatok örökké hiányosak és feltöltetlenek maradtak. Ráadásul az egyre magasabb éves díjak ellenére a beígért hatalmas nézettség és az "érdeklődők özöne" is sokszor elmaradt.

Szerencsére most búcsút mondhatunk ennek a világnak, a Lovam.hu Lovardakeresője ugyanis minderre egyszerű, megfizethető (990 Ft-os havidíjtól elérhető) és teljes megoldást kínáló megoldást kínál.

Tovább az előfizetéshez >>