A Lovam.hu ajánlatkérő rendszere nagyon egyszerűen működik és mindenki számára teljesen ingyenes.

Az alábbi 3 lépésre van szükség:

1. Kattints az Ajánlatkérő oldalra.

2. Add meg, milyen lovas szolgáltatást keresel.

3. A lovardák e-mailben válaszolnak Neked.

 Próbáld ki, kérj most ajánlatot, kattints az alábbi linkre:

AJÁNLATKÉRÉS >>

 

Az ajánlatkéréseket csak azok a lovardák kapják meg, amelyek az általad megjelölt megyében vannak. Csak azoknak a lovardáknak küldünk kérdést, amelyek ezt igénylik és regisztráltak a lovardakeresőbe. A lovardáknak nem kell válaszolniuk, csak akkor, ha számukra is érdekes a kérdés és szeretnének Veled kapcsolatba lépni.

RÉSZLETEK AZ ÉRDEKLŐDŐNEK

A lovagolni tanulók, lovaglási lehetőséget keresők, bértartás, táborok és túrák iránt érdeklődők ajánlatot kérhetnek egy-egy megye lovardáitól valamilyen lovas szolgáltatásra. Az ajánlatkérésre válaszul a lovardák ajánlatot küldhetnek. Az ajánlatkérést bárki megtekintheti, de az ajánlatkérők nevét, telefonszámát és email címét csak a Lovardakeresőben előfizető lovardák tekinthetik meg, így csak ők küldhetnek ajánlatot. Ha a két fél, az Ajánlatkérő és a Lovarda megállapodik egymással, akkor megvan az üzlet. Az ajánlatkérés nem kötelez semmire, az ajánlatadás nem kerül pénzbe, jutalékot nem fizet senki senkinek.

RÉSZLETEK A LOVARDÁKNAK

A Lovam.hu érdeklődőket, ügyfeleket közvetít a lovardáknak

A Lovam.hu látogatóinak lehetőségük van ajánlatot kérni a lovardák egy-egy szolgáltatására. Például egy lovas olvasó bértartást keres Békés megyében. Az olvasó röviden megfogalmazza az ajánlatkérést, megadja a nevét, email címét és telefonszámát. A Lovam.hu megjelenteti az ajánlatkérést a Hirdetőtáblán és értesítő emailt küld az érintett lovardáknak (a fenti példa szerint a bértartást is kínáló Békés megyeieknek). Ezt követően a lovardák megtekinthetik az ajánlatkérést, és ha felkelti az érdeklődésüket a lehetőség, akkor ajánlatot küldenek az érdeklődőnek. Ennyi az egész.

Az Ajánlatkérések oldalának használatára a Lovam.hu oldalon előfizető összes lovarda jogosult. Se közvetítési díj, se bármilyen jutalék nincs.