Az elajándékozott kiskutyus sorozatos hazatérését, jobban mondva hazaszökését bemutató kisfilm a megjelenése után villámgyorsan bejárta az internetet, és meghódította az állatkedvelőt szívét.

A kutyus nem akárki miatt, a szomszédos farmon lakó kedves barátja, egy gyönyörű és hatalmas ló kedvéért vállalja a veszélyes kalandokat.

A kutyust elajándékozni szándékozó szingli csajszit és a szomszéd szívdöglesztő agglegény farmert alakító színészek elárulnak néhány érdekes kulisszatitkot:

A színésznő úgy véli, hogy a film helyszínéül szolgáló farm és ranch igazi ikonikus környezet.

A filmben Skóciából származó, élénk, tanulékony, engedelmes, és nem utolsósorban elegáns megjelenésű és szép mozgású Clydesdales lovak kaptak jelentős szerepet. A reklám szempontjából egyik legfontosabb tulajdonságuk pedig, hogy kedvelik a kisállatokat, köztük a kutyákat.

A lovak trénere kedves óriásként jellemzi őket méretük és nyugodt, higgadt vérmérsékletük miatt.

Íme egy rövid interjú a reklámfilm állati főszereplőit, a szépséges lovakat és az ennivaló kutyusokat betanító trénerekkel:

A kutyusok trénerei elismerően nyilatkoznak kis kedvenceikről, akikkel kellemes hangulatban, eredményesen sikerült végrehajtani a betanított feladatokat. Még a velük szemben támasztott legtúlzóbb követelményeknek is sikerült megfelelniük, messze felülmúlva a trénerek elvárásait.

A lovaktól a legtöbbet követelő jelenet a karám kerítésének átugrása volt, amit végül sikerült - egyetlen füttyszóra - készségesen és tökéletesen megoldaniuk.

A filmben a kutyust elszállító autót vezető színész meggyőződése, hogy a reklám messze túl fogja szárnyalni elődei sikereit. Ezzel mi is egyetértünk, látva, hogy a kis történet máris millióik szeméből csalt ki könnyeket.

Most pedig nézzük meg magát a reklámot! ...újra és újra :)