Érdemes megnézni, valamennyi igazi gyöngyszem!

Legjobb zenei aláfestés: a díjat a "Timme Blows Raspberries" című videó kapja, mivel csodálatos látni ezt a fantasztikus összhangot ló és lovasa között... bármi is legyen az, amit csinálnak :)

Legjobb hangkeverés: a díj a Dieks nevű pacit bemutató videónak jár, tekintettel az élethűen utánzott trappoló hangeffektusért. Aki ügyes, csinálja utána!

Legjobb vizuális effektek: a vízben buborékokat eregető lovak kapják a díjat, mivel sikerült elérniük, hogy a megtévesztésig hasonlítsanak két mókázó vízilóhoz.

Legjobb jelmez: a díjat ez az imádnivaló, rózsaszín ruhás pici lány kapja, aki épp egy aranyos pónival ismerkedik.

Legjobb rendezés: a díjat a farm tulajdonosa kapja, aki nagyszerűen megörökítette a póni és macska közti harmonikus kapcsolatot...

Legjobb dokumentumfilm: a díjat ez a kivételes alkotás kapja legfőképp a tökéletesen megformált békapóz, a csillapíthatatlan nevetőgörcs és nem tervezett leszállás tökéletessége miatt...

Legjobb operatőri munka: a díjat a gyermekmedencében megmártózó lovat bemutató videó készítője kapja. Az egyik abszolút kedvencünk: nyomon követhetjük, ahogy a paci fokozatosan teljes birtokba veszi a medencét.

Legjobb férfi mellékszereplő: a díjat a segítőkész Calvin kapja, aki nagy tehetséggel vakargatja hölgylovasa hátát.

Legjobb női mellékszereplő: a kamerát kezelő hölgy kapja, aki nagyszerűen kommentálja barátnője lovas megmozdulásait - nevetéssel, dudorászással, találó megjegyzésekkel.

Legjobb férfi főszereplő: a "Hogyan üljük fel a lóra" című videóban szereplő birkatürelmű paripa kapja, mivel az a sanda gyanúnk, nem ez az első ügyetlen próbálkozás, amit sikeresen végigasszisztált.

Legjobb női főszereplő: a kutyussal játszó kancacsikó kapja. Az egyik legcukibb videó, amit valaha láttunk!

Ééééés dobpergés:

Legjobb film: a "Vicces paci az operatőr fülét harapdálja" című videó kapja, mivel másfél percben sikerül magába sűrítenie mindent, ami egy hollywoodi sikerfilmhez elengedhetetlen: humort, izgalmat, horrort és egy nyiladozó barátság kezdetét. Bővebben az esetről >>