Az elmúlt hetekben nem kellett mást tennetek, mint regisztrálni a Lovam.hu oldalon és lájkolni a Lovam.hu facebook oldalát. Sokan tartottatok velünk, így most közületek két szerencsés játékos páros Rider's Night belépőjegyeknek örülhet, akiknek ezennel gratulálunk!

A nyertesek pedig:
Szigeti Szandra
Horváth László

A nyerteseket e-mailben értesítettük, jelentkezésüket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen várjuk!

Idén az OTP Bank Lovas Világkupa alatt kerül megrendezésre a Rider's Night következő állomása, ahol együtt ünnepelhettek az OTP Fogathajtó és Díjugrató Világkupa hazai, és külföldi versenyzőivel, résztvevőivel, a szervezőkkel és szponzorokkal, valamint a Világkupán nem induló további magyar versenyzőkkel, és minden lovassal.

Kíváncsi vagy milyen lesz? Szokás szerint: fergeteges! Már nem kell sokáig várnod! Nézd meg az eseménynaptárunkban, hogy miről maradsz le, ha nem jössz! >>

riders night plakat

Olvasóink között 2 db páros belépőt sorsolunk ki! Szeretnél Te lenni az egyik szerencsés, aki elmehet az év lovas bulijára? 

Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy:

1. ha még nem tetted meg, akkor regisztrálsz a itt Lovam.hu oldalon (ezt akár a facebook regisztrációddal is megteheted, csupán egy kattintással),

2. és lájkold a Lovam.hu facebook oldalát: www.facebook.com/lovam.hu

Készen is vagy? Jelentkezésedet erősítsd meg neved és e-mail címed megadásával a lenti űrlapon. Adataidat harmadik félnek nem adjuk tovább, és ha nyertél, akkor e-mail-ben értesítünk. Sorsolás 2013. november 27-én, szerdán. Sok sikert a játékhoz! Lájk?