Vastag Csaba
Fotó: Éder Krisztián

Sárfalvi Péter

Többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázó és népszerű televíziós műsorvezető.
Négyszeres világ-, hatszoros Európa-, hatszoros egyéni magyar bajnok, az 1996-os és a 2000-es olimpiai csapat tagja 1979-től volt a Csepel SC sportolója. 2003-ban jelentette be visszavonulását.
A sportos évek alatt a Testnevelési Egyetemen öttusa szakedzői, a Külkereskedelmi Főiskolán marketinges diplomát szerzett. Televíziós karrierje a Hír Tv-nél 2003-ban indult sporthíradósként, 2005 januárjától hírolvasó-műsorvezető.
Sárfalvi visszatérő versenyzője az OTP Bank Lovas Világkupának. 2007-ben megnyerte az öttusázók és fogathajtók versenyét, többször indult a Ride & Drive versenyben, de idén először indul fogathajtásban. Bevallása szerint tart is a versenytől, hiszen soha eddig nem próbálta ezt a versenyszámot.

Stohl András

Jászai Mari-díjas színművész, 1989-től a Katona József Színház tagja. 1990-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát.
2001-től szabadúszó, ősztől a Víg Színház színpadán láthatja a közönség.
Híres lovassportban teljesített eredményeiről. A 2008-as Lovas Világkupán kiváló eredménnyel teljesített a fogathajtó versenyben, majd egy évvel később a Nemzeti Vágta Sztárfutamában nyűgözte le szenzációs galopp tudásával a nézőket és tavaly megnyerte a Lovas Világkupa hírességek fogathajtó versenyét. Most ismét visszatér az Arénába és szívesen vállalta, hogy részt vesz az OTP Bank Lovas Világkupán. Terve, hogy megvédi bajnoki címét.

Faragó András (Topy)

Budapesti Operett Színház nívódíjas művésze, lovastanár, lószakértő.
A 48 éves színész diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskola, operett-musical tanszakán szerezte meg, 1989-ben. 1997-ben szerződtette a Budapesti Operettszínház, amelynek azóta is tagja. 2009-ben nívódíjat kapott Az Év Operett Színésze kategóriában. Az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínész. Lovak iránti szeretetét bizonyítja, hogy elvégezte a gödöllői Szent István Egyetem Állatorvosi karán a Lovastanári- és szervezői képzést. A végzett hippológus az előbbi évekhez hasonlóan idén újra rajthoz áll a Kupán.

Mészöly Géza

Válogatott labdarúgó, hátvéd, majd edző, a legtehetségesebb fiatal labdarugók szövetségi kapitánya.
Mészöly Géza szabadidejében gyerekeknek tart futballedzéseket és indul a Lovas Kupán. Édesapja után ő is válogatott labdarúgó, majd edző lett. A 46 éves exfutballista idén újra összeméri az erejét a többi művésszel és sportolóval. A tét nagy, hiszen a 2011-es fordulót ő nyerte, így ő is címvédőként áll rajthoz.

mészöly géza otp lovas világkupa
Mészöly Géza
Fotó: www.lovasvilagkupa.hu

Harsányi Levente

Az M1 Szerencseszombat műsorából is közismert műsorvezető. 15 évvel ezelőtt, amikor még felszolgálóként dolgozott, fedezték fel, és lett belőle egy televíziós műsorban „Asztfaltbetyár”. Rádiózni 1998-ban kezdett. A népszerű műsorvezetőt most az M1 - Lengenda c. zenés - műsorában is láthatják a nézők.
Nagy lovas múltja nincsen, 2012-ben a Lázár testvérek baráti felkérésére próbálta ki magát a Nemzeti Vágta Fogathajtó számában, ahol hatalmas meglepetésre elsőként hajtott be a célba. Vérszemet kapott és a sikerén felbuzdulva elindult a tavalyi Lovas Világkupán is. Bár még csak meg sem közelítette a Nemzeti Vágtás eredményét, szereplésével igazi közönségkedvenc lett.Tervét nem adta fel: a győzelem a cél. Ha terve sikerül gondolkozik a pályamódosításon és talán a világbajnok Lázár testvérek babérjaira tör.

Vastag Csaba

Énekes, az X-Faktor győztese.
Baráti körében híres adrenalin függőségéről, egy percig sem gondolkozott azon, hogy bebizonyítsa rátermettségét az OTP Bank Fogathajtó Jótékonysági Sztárfutamában. A tavalyi indulása után még elszántabban ül a bakra.
Óriási harc várható, hiszen a Világkupán a versenytársai között olyan profi hajtók is elindulnak, mint Pataky Attila, Faragó András, Mészöly Géza vagy a tavalyi bajnok, Stohl András. A versenyt nehezíti Csaba számára az is, hogy a mezőnyben riválisaként elindul testvére Tamás. Vajon szerelme az extrém sportok iránt, elég lesz-e ahhoz, hogy Tamást, a Nemzeti Vágta Fogatvágta Sztárfutamának 2012-es bajnokát maga mögé utasítsa.

Vastag Tamás

Énekes, az X-Faktor felfedezettje.
2012-ben hajtott először a Nemzeti Vágta Fogatvágta Sztárfutamában. A tűzkeresztséget a speciális formájú, szkíta harci kocsihoz hasonlító bigán vesztette el. A futamot legnagyobb meglepetésére ő nyerte.
Bevallása szerint korábban kicsit tartott a lovaktól, de a verseny segített legyőznie félelmét. A tisztelet megmaradt a lovak iránt és felbuzdulva a nem várt sikeren, ő maga jelezte indulási szándékát az OTP Bank Lovas Világkupán. A tavalyi eredmény az Arénában elmaradt, de idén mindent elkövet, hogy a nagyágyúk előtt a célra törjön.

Megnéznéd az OTP Bank Fogathajtó Jótékonysági Sztárfutamát?
Játssz, és nyerd meg Te a páros belépőjegyek egyikét a VII. OTP Lovas Világkupára!