Nem mindennapi látvány egy Virginia állambeli amerikai kisváros utcáin: egy fiatal nő, Ashley lóháton indul útnak, hogy gépjárművezetői engedélye téves bevonása miatt panaszt tegyen a helyi hatóságoknál.

lóháton a városban, USA, Virginia

Ezt megelőzően napokat töltött azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálatot próbálta hívni, de mindhiába: vagy végtelenül hosszú várakoztatás után megszakították a vonalat, vagy olyan ügyintézőt kapcsoltak, akivel hiába próbálta megértetni: befizette a kötelező biztosítást és ezt e-mailben és postai úton is igazolta az illetékesek felé.

Végül megelégelte a hivatal packázását, és úgy döntött, jogosítvány hiányában lóhátra pattan, hogy így reklamáljon személyesen a bürokratikus ügyintézés miatt. Az útra kutyája is elkísérte, nyakában az "Én harapok, a ló rúg!" figyelmeztető táblácskával.

lóháton a városban, USA, Virginia, kutya

Az utat siker koronázta: a kinn várakozó állatok miatt protekciós ügyféllé előlépett Ashley-nek két órás eredményes adminisztráció után sikerült tisztáznia a helyzetet és eljárási illeték fizetése nélkül visszaszereznie a jogosítványát.

lóháton a városban, USA, Virginia

Nézd meg videón ezt a nem mindennapi látványosságot:

Forrás: CNN