Az elmúlt hetekben nem kellett mást tennetek, mint regisztrálni a Lovam.hu oldalon és lájkolni a Lovam.hu facebook oldalát. Sokan tartottatok velünk, így most közületek két szerencsés játékos páros Lovas Világkupa jegyeknek örülhet, akiknek ezennel gratulálunk!

A nyertesek pedig:
Vörös Boglárka
Vasné Tar Edina

A nyerteseket e-mailben értesítettük, jelentkezésüket az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen várjuk!

A Lovam.hu a 2013-as OTP Bank Lovas Világkupa hivatalos médiatámogatója, ezért regisztrált olvasóink között kisorsolunk két páros belépőt az év lovas eseményére, melyet 2013. november 29. és december 1. között rendeznek a Papp László Budapest Sportarénában!

Szeretnél Te lenni az egyik szerencsés nyertes, aki másodmagával ott lehet a világkupán?

Ez esetben nincs más dolgod, mint hogy:

1. ha még nem tetted meg, akkor regisztrálsz a Lovam.hu oldalon (ezt akár a facebook regisztrációddal is megteheted, csupán egy kattintással),

2. és lájkold a Lovam.hu facebook oldalát: facebook.com/lovam.hu

Készen is vagy? Jelentkezésedet erősítsd meg neved és e-mail címed megadásával a lenti űrlapon. Adataidat harmadik félnek nem adjuk tovább, és ha nyertél, akkor e-mail-ben értesítünk. Sorsolás 2013. november 26-án, kedden. Sok sikert a játékhoz! Lájk?