A nagylovak akadályhajtásánál ketten is hibátlanul hajtottak, így összevetésre került sor Deli Dániel és a tótkomlósi Gyúrós Péter között, ahol az előbbinek sikerült nyernie.

Az ügetőverseny nagy izgalmakat tartogatott, ugyanis a versenyzők szinte kerék a kerék ellen küzdöttek az első helyért, végül az orosházi Kovács József ért be az első helyen.

A vadászhajtásnál nem lehetett megszorongatni a remek napot kifogó Deli Dánielt, aki parádés hajtással ezt a számot is megnyerte. A nap végén megrendezett családi ügetőversenyen a rendezvény névadójának hozzátartozói álltak rajthoz, és igazi örömfutamot láthattak a kilátogatók.

Ifj. Gyúrós Pál sulkyjának kereke nem bírta a megrázkódtatásokat, és a verseny végére megadta magát, ám így is sikerült bekocognia a 3. helyre:

„Öröm volt számunkra, hogy egy olyan rendezvényt sikerült megszerveznünk, ahol a versenyzők és a nézők, a gyermekek és az idősebbek, a vidékiek és a tótkomlósiak egyaránt jól érezhették magukat. Ezúton szeretném megköszönni a támogatóknak és szervezőtársaimnak, hogy lehetővé tették a rendezvény megvalósítását, bízom benne, hogy a lovak és a lovassport szerelmesei jövőre ismét találkozhatnak Tótkomlóson!”

IV. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr Fogathajtó Verseny - Deli Dániel  IV. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr Fogathajtó Verseny - Nézőközönség  IV. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr Fogathajtó Verseny - Nézőközönség

IV. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr Fogathajtó Verseny - Családi  ügető  IV. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr  Fogathajtó Verseny - Fogatok zenés felvonulása


A IV. Gyúrós Pál Tótkomlósi Amatőr Fogathajtó Verseny eredménye:

Különdíjak:

Legjobb tótkomlósi hajtók: Besenyi Tibor, Gyúrós Péter
Legszebb hajtás: Dimák Sándor

Távlovasok 15 km-es versenye:

1. Bajnóczi Dominik
2. Seben Gergő
3. Bán Andrea
4. Dr. Rácz Zsolt

Ügetőverseny:

1. Kovács József
2. Somogyi Ágota
3. Gyúrós István
4. Kunos Gyula
5. Tóth László

Családi ügetőverseny:

1. Somogyi Ágota
2. Kancsóné Gyúrós Edina
3. ifj. Gyúrós Pál
4. Gyúrós István és Gyúrós Petike

Póni akadályhajtás:

1. Fehér László
2. Lengyel Elek
3. Sztojka Mihály
4. Dimák Sándor
5. ifj. Varga Sándor
6. Szikora Tamás

 

 


Póni vadászhajtás:

1. Dimák Sándor
2. Fehér László
3. ifj. Varga Sándor
4. Sztojka Mihály
5. Lengyel Elek
6. Tóth Attila

Nagyló akadályhajtás:

1. Deli Dániel
2. Gyúrós Péter
3. Jusztin János
4. Koncseg Ferenc
5. Besenyi Tibor
6. Perei László

Nagyló vadászhajtás:

1. Deli Dániel
2. Besenyi Tibor
3. Sznyida János
4. Koncseg Ferenc
5. Kovács Árpád
6. Kapocsi Ákos