Korábbi (Férfi alsó formájú díjakat osztottak) cikkünkben kicsit értetlenkedtünk, hogy miért kapnak férfi alsóra hajazó díjakat a Leopardstown-i Karácsonyi Versenyfesztivál győztesei. Még az is felmerült bennünk, hogy csupán a ló testének egy részét akarta a lószerszámmal megformázni az alkotó, csak kicsit "félrement" a mű.

Paddy Power

Pedig dehogy is. Az egyik legsikeresebb ír bukméker-iroda, a Paddy Power évek óta forgalmaz egy "szerencsealsót", amivel a magyar tévénézők a 2012-es Foci EB Dánia-Portugália meccsén találkozhattak, amikor Nicklas Bendtner gólörömében kicsit letolta a nadrágját. Tiltott reklám miatt százezer eurós büntetést kapott, amit a fogadóiroda boldogan kifizetett helyette.

Tehát a Leopadstown-i Karácsonyi Versenyfesztivál futamainak győztesei valóban egy férfialsót formázó díjat vihettek haza. Csak azt nem érjük, hogy a kancaversenyek győztesei, miért ugyanolyat kaptak, ennyire nehéz lett volna egy szerencsetanga-formájú díj elkészítése?

Paddy Power

A szokatlan reklámfogást alkalmazó fogadóirodáról azért jegyezzük meg, hogy a Power család komoly futtatónak számít Angliában, a kitűnő sprinterek, a korábban Overdose ellen is versenyző, kétszeres Group I-nyerő Sole Power, valamint Slade Power is az ő lovuk.

Paddy Power