A Program fő célja, hogy a lovas társadalom összefogásával segítse a díjugrató sportot, a fiatal díjugratókat.

Bizonyára Ön is tudja, hogy milyen problémákkal küzdenek a díjugratók: a fiatal tehetségek anyagi korlátokba ütköznek, nehézkes a nemzetközi versenyekre való kijutás, problémát jelent a minőségi felkészülés feltételeink megteremetése, amely elengedhetetlen az eredményes szerepléshez.

A „LovasSportért" Program segítséget szeretne nyújtani a fiatal magyar díjugratók versenyezésének elősegítésében, anyagi támogatásában.

- Hogyan lehet a „LovasSportért" Programban rész venni?

A Programban mindenki részt vehet támogatóként, aki elkötelezettséget érez a magyar lovassport, a díjugratás iránt.

Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a szükséges lovas felszereléseket a programot támogató áruházban (lovasplaza.hu webáruházban) vásárolja meg.

A LovasPlaza webáruházban történő vásárlással Ön automatikusan részt vesz a Programban, így az Ön vásárlásának végösszegéből részesedik a díjugrató szakág. Ezen összegeket a díjugrató szakág a fiatal sportolók támogatására fordítja.

- Mibe kerül ez Önnek?

A jó hír az, hogy semmibe! Semmibe, mivel a termékek fix áron kerülnek értékesítésre, így a támogatók ugyanannyiért vásárolhatnak a LovasPlaza webáruházban, mint azok, akik nem kívánnak részt venni a Programban. Fontos, hogy a támogatás a LovasPlaza nyereségéből kerül kifizetésre a díjugrató szakágnak.

- Mire fordítja a Díjugrató Szakági Szövetség a támogatásokat?

A fiatal díjugratók versenyezésének elősegítésére, anyagi támogatására.

Hivatalos weboldal, még több információ: LovasSportert.hu

Csatlakozzon Ön is a Programhoz, hiszen ez semmibe sem kerül!