Overdose futásait látta, sorsának alakulását is nyomon követte, így régi vágya teljesült, amikor a napokban meglátogathatta őt az Alagi Tréningtelepen.

 

Overdose egy vezetőló mögött sétált, egyelőre komolyabb munkát még nem végezhet. Izgatott volt, szemmel láthatóan örült, hogy egy hosszabb kört tehetett az istállóján kívül, hiszen már nagyon hiányzik neki a mozgás. Olykor a fejét is rángatta és elég nyugtalan volt, a szíve vitte volna, de a csapat nem engedett neki többet. Fanni így vágtázva csak más lovakat láthatott.

Magyarország legnagyobb szépségversenye, a Szépségkirálynő tavalyi közönségdíjasa élete egyik legboldogabb pillanatának nevezte a találkozást, és máskor is szívesen eljönne, bár egy kicsit tart Overdose-tól, mert túl nagynak tartja. Mikóczy Zoltán biztosította, hogy mindig szívesen látják, a ló csapata pedig megígérte, hogy Fanni tavasszal, amikor szebb idő lesz, a zsokéiskola egyik higgadt, nyugodt, gyerekekhez szoktatott lovára is felülhet, hogy ne csak lássa, de érezze is, milyen egy versenylovon ülni.