1. A bárban észreveszed, hogy a körmeit elrejti a kezében vagy a felsője ujjában.

2. A stadionon kívüli tömeget irányító rendőrlovaktól nem tart akkora távolságot, mint amekkora szerinted biztonságos lenne.

3. Este fél 11-kor már ásítozik.

4. Ha úgy tűnik, hogy lekésed a vonatot, ránéz az órájára, és mikor azt mondja, hogy "gyeeerünk", akkor a "gyeee"-n különösen nagy hangsúly van.

5. Az állomás lépcsőjén játszi könnyedséggel viszi le az öreg bácsi hihetetlenül nehéz bőröndjét.

6. Az autójának olyan szaga van, amit nem igazán tudsz hova tenni. Nem teljesen kellemetlen - valami édeskésen rothadó - ugyanakkor igen csípős.

7. A bejárati ajtónál lévő gumicsizmák úgy néznek ki, mintha a Szigetről maradtak volna ott, de már megtudtad, hogy a gazdája sosem volt zenei fesztiválon.

8. Nem csak egy, hanem két hatalmas gardróbja van. A második gardrób felszerelései teljes mértékben úgy néznek ki, mint az elsőben levők, de már lyukasak - kiegészítve néhány kétszínű, bőrfenekű leggingsszel.

9. Mindig nagyon korán ébren van, még vasárnap is.

10. Kimegy és visszajön még az előtt, hogy te kikeltél volna az ágyból. Ahogy kinyitod a szemedet, egy pillanatra meglátod, miközben a fürdőszobába rohan úgy, hogy már a kétszínű leggingsek egyikét viseli. Megesküdnél rá, hogy a zsebein gyémántok vannak. Azon gondolkozol, hogy ez biztosan nem normális öltözet, de inkább meg sem említed.

11. TV-t néztek, mikor ő hirtelen patkódobogást hall kintről, és motyogni kezdi: „laza a patkó”.

12. Az időjárás-előrejelzést naponta körülbelül 32-szer megnézi.

13. Ha a konyhában éppen evőeszköz kell neki abból a fiókból, ahol te állsz, akkor egyik kezét a csípődre teszi, és fura csettegős hangot ad ki.

14. Háromszor is ellenőrzi, hogy a szupermarketben vásárolt húspogácsák 100%-ban marhahúsból készültek-e.

15. Annak ellenére, hogy van munkája, nem tűnik úgy, mint aki nagyon el van eresztve anyagilag.

16. Amikor felolvasol egy cikket az újságból egy bizonyos királyi díjugratóról, Zara Phillipsről, akkor ő ennyit mond: "militaryzik".

17. Van egy bögre a szekrényében, amin ennyi áll: "a militarysok háromféleképpen csinálják". Még mindig nem tudod, hogy mi az a military, de elég ütősen hangzik.

És a ráadás: utánanézel annak, hogy ki is az a Zara Phillips...

lovas randi esküvő
Fotó: www.themodernequestrian.com

Forrás: Horse&Hound