További indulók a start-lista sorrendjében: Rippel Ferenc, Kovács Katalin, Galambos Lajos, Vörös Zsuzsa, Szulyó Zoltán, Pataki Attila, Baumgartner Zsolt, Kovács Ágnes, Katus Attila.

Az eredményhirdetésre a győztes Mága Zoltán Cziráky hintón, fonott sallangos nehézveretes mezőhegyesi  díszhámba öltöztetett Nóniusz ötösön érkezett, míg a többiek négy kettes maraton kocsin követték.

A sajtótájékoztató rövid összefoglalója:

Mága Zoltán: „Az esélytelenek nyugalmával indultam, inkább a részvétel volt a fontos számomra, bár meg kell, hogy mondjam, a kisfiam máris jobban szereti a lovakat, mint a hegedűt.”

Mészöly Géza: „A fogathajtás azért nem annyira gömbölyű, mint a labda, rengeteg gyakorlás kell hozzá. Nagy megtiszteltetés, hogy újra itt lehettem, nagyon megfogott a verseny miliője.”

Fábry Sándor: „Mága Zoli egy igazi parajelenség. Parkolópályán egyszer csak megelőzött mindannyiunkat, senki sem érti , hogyan.”

Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke: „Megható, mennyire szeret minket a közönség. Három éve nem gondoltuk, hogy ide jutunk, ez a versenyszám az egyik legnagyobb show az egész rendezvényen. Bízom benne, hogy a résztvevőkkel a rövidebb-hosszabb gyakorlás idején és a versenyen sikerült megfertőzni a ló szeretetével.”

Forrás: LovasVilagkupa.hu