2020. augusztus 13. csütörtök. Ma Bodza, Notosz és Tekergő névnapja van.
Legtöbb patkója van: mersi lady (6310 patkó) | Top 10 »

 • VAGY

  belépés a fiókoddal:


 • VAGY

  regisztrálj az oldalon:
  *
  *
  Honey Potter:
  E-mail:
  *
  *
  *
  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Kérdések

akadályok készítéséhez ötletek

Kérdező:
lovam
Kérdés időpontja:
2015.01.01 14:43

A kérdés bővebben

miből vagy hogyan  tudok akadályokat készíteni?

Tetszett? Oszd meg:

Hozzászólások  

#1  Arika

2015-01-04 17:58

Nos, nagyon egyszerű és olcsó megoldásokat tudok.
A legegyszerűbb ugye a kisbálás szalma, amit szívesen ugranak a lovak és teheted lapjával, oldalára fordítva, állítva vagy egymás tetejére attól függően, hogy mekkorát akarsz ugratni.
Gumisnál valószínűleg ingyen kapsz vacak autógumikat, amennyit csak akarsz. Ezeket teheted egymás mellé állítva oly módon, hogy egy hengert kapj, festheted különböző színűre, máris lesz egy csinos kis akadályod. A gumikat két oszlopban egymásra pakolhatod, rájuk keresztbe tegyél egy rudat, máris kész a következő akadály. Emelheted oly módon, hogy 1-1 gumival növeled az oszlopok magasságát.
Ha tudsz szerezni kis fa gyümölcsösládák at, ezeket egymásra teheted, "kőfalat" építhetsz belőlük, olyan magasat raksz, amilyet akarsz. Kartondobozok is jók, csak sajnos, azok nem vízállóak.
Rossz szekrényoldalbó l is építettünk annakidején akadályt, egyik oldala srégen, másik függőlegesen állt, csak össze kellett szögelni.
Farudakból szintén készíthetsz "farakás" akadályt, csak össze kell szögelni, mert szétgurul.
Két hosszú balkonládába ültess sűrűn fagyalbokrot, ha megnő, egymás mellé teszed őket hosszában és lett egy természetes akadályod.
Akadálytartót össze tudsz szögelni, vagy kérj meg valakit, hogy segítsen. Kanalat magad is tudsz készíteni műanyag flakonból. A flakon talpi részét vágd le kb.15 cm-esre, majd ebből vágj kanál formát oly módon, hogy a flakon talpa egyben maradjon és maradjon körbe egy kb.6-8 cm-es szél, különben lehajlik, ha rudat teszel rá.
Jó munkát és jó gyakorlást az akadályokon!

Szólj hozzá!

Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be.