2019. május 23. csütörtök. Ma Amanda, Blanka és Jenny névnapja van.
Legtöbb patkója van: mersi lady (6310 patkó) | Top 10 »
Lovam.hu

 • VAGY

  belépés a fiókoddal:


 • VAGY

  regisztrálj az oldalon:
  *
  *
  Honey Potter:
  E-mail:
  *
  *
  *
  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Lovas közösségi blog

Lóváltás

Fábián Kinga
Elég régen írtam blogot, de elkezdett beindulni a jó idővel az élet is. A kis kancát amit lovagoltam elvitték fedeztetni és már nem is hozzák vissza. Sikerült letenni a félév végi lovaglás vizsgámat szóval minden a legnagyobb rendben. Nagyon megbántam, hogy amikor itt helyben volt REV akkor nem csináltam meg, mert már most versenyezhetnék. Tegnap meglett az új lovam, sajnálom a régit kicsit, de egy képzett lóval úgy érzem előrébb vagyok. Ha minden jól alakul akkor júl. 8.-án  megyünk budapestre ralytengedélyvizsgázni, ha nem lesz meg addigra minden papír akkor meg kivárjuk a jövő tavaszt. Annak a kis kancának amivel tavaly dolgozgattam egészséges csődörcsikója született, holnap vagy holnapután újra elkezdem lovagolni. Egyszerre örülök és vagyok szomorú, sajnálom a csikómat, de megígérték, hogy csak jó helyre engedik, én ugyan most nem egy fiatal lovat kaptam ezzel a cserével, de ismerem már minden kis nyűgjét baját, jól kijövünk mint ló-lovas.

Hozzászólások  

#3  Shadow.91

2011-05-23 17:14

Már most nekünk is van vagy 2 hónapos a csikó, de nagyon aranyosak. nekem a pálya közel van így a csikót is viszem magammal ott először nem érti mivan, de hamar rádöbben hogy a mami ottmarad egy körön belül és akkor ő elmegy ismerkedni a világgal, ha túl messzire kerül akkor az anyja hörög akkor csikó megint odarohan kicsit ottvan és megy megint felfedezni a világot és ezt játszuk, amikor ott a csikó addig csak lépek amúgy meg tudok nyugodtan dolgozni. Meg ha futószárazunk akkor a csikót kizárjuk a karámból akkor is csak az első 5 percben van kétségbeesve aztán megy és játszik a másik kancával ami ottvan.

#2  mersi lady

2011-05-23 12:40

Kinga kedves,a kicsikós kancával mennyi idő után lovizol ?
Mert én is próbáltam,a csikó 2 hónapos ,de nagyon csalódtam,a kanca nem akarta menni,a kiscsikó kibújt a karám rúdjai kötött ,elcsámborgott, nem tudott vissza jönni,beakadta a rúdakba,ő hívta az anyját,az anyja hívta őt ,kész kabaré volt .
Sajnos ,bár elbőgtem magam,aszonták, ne is próbáljam lovagolni amig a csikó el nem lesz választva,de ez 6 hónapos korában lesz majd,addig coki nekem lovaglás..Más ló nincs,igy lehet elcseréljük a kancát csikóstol együtt ,lehet egy heréltre.
Lécci ,mongy véleményt !
Köszi
Mersi

#1  ninom

2011-05-22 18:25

milyen rajteengedéjt teszel le?

Szólj hozzá!

Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be.