2018. december 12. szerda. Ma Beatrice és Pasa névnapja van.
Legtöbb patkója van: mersi lady (6269 patkó) | Top 10 »
Lovam.hu

 • VAGY

  belépés a fiókoddal:


 • VAGY

  regisztrálj az oldalon:
  *
  *
  Honey Potter:
  E-mail:
  *
  *
  *
  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Lovas közösségi blog

Kincsem Park - ügető szezonnyitó

Nagy Petra Mercédesz

Sziasztok!
Ti is néztétek a szezonnyitóról az online élő közvetítést? Nem értem miért, de nálam megszakadt az adás, pedig még 3 futam hátra lenne!:(
No de sebaj, reménykedjünk, hogy helyre áll, addig is itt egy kis beszámoló az eddigi futamokról. De mielőtt belekezdenék, azt még engedjétek megjegyezni, hogy szerintem aki nézi, őrült izgalmas versenynek lehet szemtanúja, meglepetés meglepetés hátán!

1. futam:
Rustik Rozi, PS I Love You, Pannus-Com, Nílus Gyöngye és Red Stone ötöse kezdett jól, Jubilee Hut és Pálinka lemaradtak tőlük, előbbi később el is ugrotta magát, amivel kiesett a versenyből. A célegyenesre még Rustik Rozi fordult elsőként, de folyamatosan jött Red Stone és végül ő nyerte a futamot. Harmadik helyen PS I Love You végzett.
A futam után a 4-es számú fogat hajtója (Lakatos Csaba) óvást emelt a 3-as számú fogat hajtója (Kolozsi József) ellen keresztezés címén. A Versenyintézőség az óvást megtárgyalta és azt elutasította.
Befutási sorrend: Red Stone (5) - Rustik Rozi (2) - PS I Love You (3)

2. futam:
Nem indult a 8-as számú Professzor!
Elég kaotikusra sikerült a nap második futama. Negrita Grif indult legjobban és pillanatok alatt hagyta ott a többieket, de az első kanyarban elugrotta magát, majd fel is bukott. Szerencsére sem a lónak, sem a hajtónak nem történt komoly baja, mindketten saját lábukon hagyták el a pályát. Ezután Paradise Gielle vezetett, őt folyamatosan támadta Rachel CR, majd Riviéra Dream és Chevallier SR következtek, őket Rutkai és Süni követte, de már nagy hátrányban. Az utolsó 600 méternél Chevallier SR, majd Süni is galoppoztak, kiestek a versenyből. A célegyenesre is Paradise Gielle és Rachel CR kettőse fordult elsőként, ott azonban elindult Rachel CR és megnyerte a futamot. Harmadik Riviéra Dream lett.
Befutási sorrend: Rachel CR (5) - Paradise Gielle (4) - Riviéra Dream (7)

3. futam:
Nem indult az 5-ös számú Jonatán!
Az egész mezőny együtt ügetett a verseny folyamán, az élen Oron Flying és Vamos Kemp kettőse, majd Jewel, Kisasszony, No Bi és Oscar Wilde volt a sorrend. Változás csak a célegyenesben történt, ahol Vamos Kemp volt az erősebb, ő nyerte a futamot, harmadik helyre pedig Oscar Wilde jött fel.
Befutási sorrend: Vamos Kemp (7) - Oron Flying (4) - Oscar Wilde (6)

4. futam:
Nem indult az 1-es számú Kishölgy!
Lear Király, Kapitány, Nagyszájú és Kaméliás Hölgy kezdtek a legjobban. A vezető kettős végig jól tartotta magát, Nagyszájú azonban az utolsó kanyarban elugrotta magát és kiesett a versenyből. A célegyenesben Indiana Rosa indult meg hatalmas lendülettel és nagyon könnyen nyerte a futamot. Második helyen Lear Király maradt, harmadiknak pedig Kis Herceg szaladt fel.
Befutási sorrend: Indiana Rosa (8) - Lear Király (4) - Kis Herceg (7)

5. futam:
Lejtők hölgye ment el vezetni a start után és folyamatosan növelte előnyét a többiekkel szemben. Mögötte Jávor Class, Kincses, Mariska, Larissza, Nubia és Knock volt a sorrend. Meglepetésre Lejtők hölgye előnye elkezdett csökkenni és az egész mezőny felszaladt rá. A célegyenesben elindult Larissza és ő nyerte a futamot, Lejtől hölgye megőrizte a második helyet, harmadik pedig Kincses lett. Nubia és Mariska a célegyenesben hibáztak.
Befutási sorrend: Larissza (2) - Lejtők hölgye (4) - Kincses (7)

Mire ezt kiírtam, vissza is jött a közvetítés. Remélem ti is nézitek!;)

 


Szólj hozzá!

Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be.