2018. december 12. szerda. Ma Beatrice és Pasa névnapja van.
Legtöbb patkója van: mersi lady (6269 patkó) | Top 10 »
Lovam.hu

 • VAGY

  belépés a fiókoddal:


 • VAGY

  regisztrálj az oldalon:
  *
  *
  Honey Potter:
  E-mail:
  *
  *
  *
  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Lovas közösségi blog

Aki tud, jöjjön el!

Molnár Ági

Október 5-én, szombaton lesz nálunk Jászszentandráson a szüreti mulatság és az ezzel egybekötött lovas ügyességi verseny. Külön kategóriában indulnak a gyerekek és a felnőttek. Nagyon szeretném, ha eljönnétek és indulnátok a versenyen helyettem! Én nem tudok menni, csak nézőnek, mert a verseny-nyerő lovam itthagyott (már az örök réteken legelészik), Lenke pedig csak januárban lesz 3 éves :(

Lóval érkezőknek háromszori étkezést biztosítanak, bor lesz mindenkinek ingyen, sőt, tavaly ittunk "villanykörte-pálinkát" is. Délután felvonulás, este táncmulatság lesz, itt az a mottó, hogy:

 "Nincs rossz idő, csak gyenge akarat!"

Szeretettel várok mindenkit! Telefonszámom, ha érdeklődni akartok a verseny felől: 06-3131-2-9696. 


Hozzászólások  

#2  Arika

2013-10-19 00:02

Hát, kár, hogy nem jöttetek! Gyönyörű idő volt, már reggelivel fogadtak, pedig mi nem is lóval mentünk. Aztán néztük a versenyt, elég vegyes volt, voltak nagyon jó és ügyes lovasok szamár-csökönyös lovon, voltak jó lovak ügyetlen lovasokkal, és persze voltak jó lovasok jó lovakkal, ők voltak a nyerők. Utána nagy ebédelés, ittunk jó házibort, délután hazamentünk és a bulira már nem mentünk vissza este, mert bealudtunk… Azért sajnálom kicsit. Mindegy, jövőre megyek a csikóval!

#1  mersi lady

2013-09-29 10:05

Arika ,Arika ! rád jellemző ez a kedvesen kedves és ,barátságos meghívó ! ha testben nem is ,de lélekben ott leszek és in apukámmal melletted és koccintunk ( bár ő nem iszik ) és drukkolunk és nézzük a szép lovakat és lovasokat ( apu biztos a lovaslányokat!! !de ez már az ő dolga !!!! )

Szólj hozzá!

Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be.