2019. március 21. csütörtök. Ma Alaszka és Herceg névnapja van.
Legtöbb patkója van: mersi lady (6310 patkó) | Top 10 »
Lovam.hu

 • VAGY

  belépés a fiókoddal:


 • VAGY

  regisztrálj az oldalon:
  *
  *
  Honey Potter:
  E-mail:
  *
  *
  *
  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Lovas közösségi blog

Bridget

Zsófi

Sziasztok! Régebben hoztam egy történetet, az immár be van fejezve. Most hozok egy újat, ami eléggé hosszú és még nincs befejezve, de sokkal jobb mint a régi.. :P

www.equestrian-stories.webnode.hu 

 http://www.kephost.com/images4/2012/11/1/a1_2012_11_1_kra7gdtc11.png

 egy részlet a 12. fejezetből:

 

- Mire készülsz? - nagyot nyeltem, mert erre a kérdésre nem számítottam. Mélyen a szemembe akart nézni, hogy hátha megtudja a választ. Én viszont felé sem néztem, csak a ló füleire bámulva próbáltam megfogalmazni egy értelmes választ. Végül erőt vettem magamon és ránéztem.

- Nem tudom - erre ő egy milliméterrel feljebb húzta mindkét szemöldökét, ez egyenlő volt egy nagy kérdőjellel. Kék szemeivel gyanakvóan nézett, én  pedig éreztem, hogy lassan eluralkodik rajtam a tehetetlenség. Ekkor csikorgatni kezdtem a fogaimat, és eldöntöttem, hogy nem engedem, hogy ez az ember elvigye innen Bridgetet, versenylónak. Ahogyan a képek megjelentek előttem, hogy milyen erősen fogják a fiatal állatokat az apró zsokék, a fogadások, amik hangjától megtelik az aréna. A csengő, a kapuk vészjóslóan hangos kicsapódása. Megrázkódtam, és kissé erősebben rúgtam meg szegény lovat, mint terveztem, de csak felkapta a fejét. 

 

 Itt elolvashatod, az elejétől:

http://equestrian-stories.webnode.hu/torteneteim/bridget/ 


Szólj hozzá!

Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be.