2018. december 12. szerda. Ma Beatrice és Pasa névnapja van.
Legtöbb patkója van: mersi lady (6269 patkó) | Top 10 »
Lovam.hu

 • VAGY

  belépés a fiókoddal:


 • VAGY

  regisztrálj az oldalon:
  *
  *
  Honey Potter:
  E-mail:
  *
  *
  *
  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Lovas közösségi blog

Mostanában

Eszty00410

Huhuu,sziasztok!
Biztos emlékeztek még rám
Felkeveredtem valamelyik nap az oldalra és elolvastam pár régi blogom.
Milyen kis gyerekes voltam.. Megváltoztam nagyon. Na mindegy most nem kezdem el magam elemezni :)
Kacajjal minden rendben, nagyon szeretem. Kikupálódott, nagyon rendes lovacska lett, tulajdonképpen semmi probléma nincs vele azon felül, hogy néha elég hisztis, dehát kancából van. 2 év után végre elmúltak a problémák,  meg az útálat meg ilyesmik. Hédit elengedtem már az örök mezőkre, és azóta tényleg az van, amit Johanna mondott (axieris) : Addig, amíg nem engedem el őt, és minden lóban Hédit fogom keresni, addig Kacaj sem fogja bennem keresni a lovasát.
Hát most ott tartunk hogy kötőfékkel járunk terepre. Semmi probléma nincs vele, terepbiztos. Persze traktorok meg ilyesmik...De az sem életveszélyes. Nagyon, nagyon szeretem!! :)
Aztán udvaron belül meg már szerszám nélkül megyünk. nyakmadzaggal, vagy anélkül, odafigyel rám, már eljutottunk odáig hogy nyolcasokat ügetünk. Amikor legelőször próbáltam ki vele, akkor féltem kicsit hogy megörül majd és megindul rohangálni, de semmit nem csinált. Nagyon büszke voltam Rá!! :) 
Semmi pénzért nem válnék meg tőle. Amióta volt nyáron az a bélcsavarodása, és a kezemben volt az élete.. Kis híján elpusztult.. Gyökeresen változott meg mindkettőnkben minden. Ott voltam vele végig, ott aludtam vele az istállóban és gondját viseltem, ő ezt meghálálta! 
Most úgy nem tudok mást mondani, nem is érdemes. Csak gondoltam írok, mert elég rossz benyomást keltenek a régi bejegyzések rólam, talán elhiszitek hogy megváltoztam, Kacaj miatt! 
Azt szoktam mondani, hogy " annak idején Kacaj akaratlanul megtanított azokra a dolgokra, amiknek a segítségével most én tanítom őt" . És ez így van rendjén. 
Néhány kép: 


 

Személyes kedvencem:Na, hát ennyi lenne.. :)
Véleményeket szívesen fogadok! 
Sziasztok


Hozzászólások  

#3  eszty00410

2012-12-22 20:01

Köszi a válaszokat :)

+1

#2  Timike

2012-12-17 12:34

Szia!
Hàt szebbet nem is tudtàl volna irni,el is erzekenyultem!M egèrtetted a legfontosabbat, feltètlen nelkul szereteni!

+1

#1  mersi lady

2012-12-16 20:48

Sziaaa!!!!
De jó,hogy megkerűltél !!! Mr nagyon hiányoztál !!! De megváltoztál !!! Szőke lettél ,a beszélőkéd visszafogottabb ,oyan komoyan írsz !!! dögöjjek meg…nem ál jól neked ! bocsi,de keresem a régi lökött csajszit !!!A sztoryd megható,a fotók zseniálisak.Lementettem őket egyenként ,oda teszem a régiek mellé.
Ugye írsz még ????
Boldog Ünnepeket neked !!!!!!
Mersi

Szólj hozzá!

Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be.