2018. január 18. csütörtök. Ma Alvarez és Fleur névnapja van.
Legtöbb patkója van: mersi lady (6269 patkó) | Top 10 »
Lovam.hu

 • VAGY

  belépés a fiókoddal:


 • VAGY

  regisztrálj az oldalon:
  *
  *
  Honey Potter:
  E-mail:
  *
  *
  *
  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Apróhirdetés

Lovas ingatlan - Lótartásra alkalmas ingatlan zalában

Eladó Id: 41412017. 11. 23.
 Bohár Csaba  
A ház Kallósdon, a Zalai dombság különösen szép részén található. Hévíztől 19 km, Keszthelytől és a Balatontól 25 km, a Kehidakustányi gyógy- és élményfürdőtől 5 km-re van.
A ház 112 négyzetméter alapterületű, vályogból épült. Helyiségek: előtér, középen konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel, valamint egy elülső és egy hátulsó szoba. Az elülső szoba fagerendás menyezetű és hajópadlós. A hátulsó szoba mögött téglából hozzáépített nyárikonyha és kamra van. A ház teljesen száraz, jó állapotú. A fűtés fatüzelésű vaskályhákkal megoldott. A ház mögött van egy jóvízű fúrt kút.
Melléképületek: egy 13x6 méteres istálló és szénatároló, felújítandó, laposkőből és vályogból épült, cserép tetejű, és egy 4x3 méteres pince. A ház körül az udvar füves. Gyümölcsfák is vannak: 3 almafa, 2 diófa, cseresznye és meggy.
Az istálló mögött 1700 négyzetméter füves terület van, amit legelőnek használtam. Emögött 1900 négyzetméter szántóföld van. Az ingatlan teljes területe 4600 négyzetméter.
Tereplovaglásra különösen alkalmas, hátrafelé ki lehet menni és nagy területeket lehet bejárni autóút keresztezése nélkül.
Telefonszámom: 06-30-461-2526
Nagyításhoz kattints a képre
Ár: 3 500 000
Kapcsolat:
Bohár Csaba

Hirdető e-mail címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Tetszett? Oszd meg:

Szólj hozzá!

Új hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be.